Despre

REDACTORI:
Ana Maria Borlescu
Ovidiu Craiu
Alexandru Iorga
Ramona Marinache
Simona Mihaiu
Raisa-Gabriela Zamfirescu
Cosima Rughiniș
Liviu Chelcea

COORDONATORI:
Raluca Ștefania Suciu
Claudia Câmpeanu

COMITET REDACȚIONAL:
Radu Baltasiu, Andreea Bobb, Claudia N. Câmpeanu, Liviu Chelcea, Alexandra-Gabriela Constantinescu, Călin Cotoi, Darie Cristea, Vasile Dâncu, Petronel Dobrică, Adrian Dușa, Claudia Ghișoiu, Vlad Grigoraș, Laura Grunberg, Marian-Gabriel Hâncean, Gabriel Jderu, Mihaela Lambru, Vasile Marian, Valentina Marinescu, Marian Preda, Luana Pop, Lucian Pop, Raluca Popescu, Cosima Rughiniș, Alexandra Rusu, Ionel Nicu Sava, Mara Stan, Poliana Ștefănescu, Cosmin Toth, Paula Tufiș, Daniela Urse, Irina Zamfirache.

Revista de Sociologie Aplicată este o publicație a Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București. Își propune să publice lucrări ale studenților facultății care fie au fost realizate pentru cursuri, fie au fost pregătite ca lucrări de licență și dizertație, fie au fost scrise special pentru această publicație. Scopul nostru este de a face publică munca depusă de studenții noștri și de a o pune la dispoziție tuturor celor cărora le-ar putea fi de folos.

Punctele de vedere exprimate în articole nu reprezintă punctul de vedere al Departamentului de Sociologie, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București.

Drepturile de autor asupra textelor aparțin autorilor acelor texte.

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială
Universitatea București
Str. Schitu Măgureanu nr. 8
București

sociologie.aplicată@gmail.com

www.sociologieaplicată.ro